Cautare

2253 de rezultate pentru "nr telefon asistenta tv" (5.53 secunde)
Constatarea abandonului se efectueaza de catre reprezentantii serviciului public de asistenta sociala ori, dupa caz, ai directiei generale de asistenta sociala si protectia copilului.
Concluzia releva dintr-un raport al Corpului de Control al primului-ministru, obtinut de MEDIAFAX, privind situatia contractelor de asistenta, consiliere si reprezentare juridica incheiate intre entitati publice si case de avocatura.
Asistenta sociala, sanatatea si transporturile sunt domeniile care vor beneficia in 2013 de cele mai mari alocari bugetare, cumuland 27,6 miliarde euro din totalul cheltuielilor bugetare de 49 miliarde euro, potrivit datelor prezentate de premierul Victor Ponta.
Presedintii incurajeaza parlamentele nationale si Parlamentul European sa-si exercite activitatile in acest domeniu, inclusiv asistenta tehnica, schimburi si programe identice, sustinerea aparatorilor drepturilor omului si a democratiei si adoptarea unor rezolutii adecvate si ratificarea tratatelor si conventiilor.
Totodata, Hidroelectrica va primi si asistenta tehnica pentru dezvoltarea institutionala si implementarea proiectului. ... Programul are ca obiectiv integrarea sistemelor energetice ale statelor din sud-estul Europei in piata interna a Uniunii Europene, prin implementarea unor investitii prioritare si asistenta tehnica.
Acordul cu FMI, pe punctul de a fi rupt Tariceanu crede ca a€žRomania are economisti de valoare, care sunt capabili sa ne ofere solutii economice pentru o crestere economica durabila si stabilitate economica, fara sa avem nevoie de asistenta Fondului Monetara€œ.
Noul centru destinat asigurarii de servicii informationale, consultanta si asistenta in afaceri pentru intreprinzatorii constanteni mici si mijlocii functioneaza in sediul PIMM Constanta, situat pe B-dul Mamaia nr.186 si este conceput ca un departament al organizatiei patronale amintite, ce se va autofinanta din prestarile de anumite servicii contra cost, efectuate pentru solicitanti, noul centru de afaceri fiind o unitate teritoriala a unei retele de organisme similare infiintate de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, la nivelul intregii tari.
Computer Troubleshooters este prezenta in Romania din 2005 si ofera clientilor sai servicii de suport si asistenta tehnica prin instalarea, configurarea si functionarea in parametrii optimi a sistemelor informatice integrate.
Dupa cum se stie, Ispa este un program de asistenta financiara acordat de Uniunea Europeana tarilor candidate. Asistenta financiara este acordata pentru sprijinirea investitiilor complexe in urmatoarele domenii prioritare, cum ar fi modernizarea retelelor de alimentare cu apa, tratarea apelor reziduale si managementul deseurilor menajere.
Din acesti bani, 358,3 milioane de lei vor merge la invatamant, 16,1 milioane de lei la sanatate si 337,6 milioane de lei la asigurari si asistenta sociala si se diminueaza cu 3 de milioane de lei la cultura, recreere si religie.
Desi acordul cu Fondul Monetar International (FMI) a incetat, o echipa din partea institutiei financiare internationale a anuntat ca va veni din nou la Bucuresti, in a doua jumatate a acestui an, pentru a oferi asistenta autoritatilor romane in legatura cu elaborarea bugetului pe 2007 si pe termen mediu.
In mod traditional, companiile de asigurari ofera angajatilor programe de renuntare la fumat si pierdere in greutate, concedii prenatale, asistenta medicala la domiciliu, cursuri de prim ajutor etc.
Avem 476 de persoane singure, care traiesc din venitul minim garantat si peste 500 de familii, formate din doua persoane, care primesc lunar cei 1.600.000 de lei", a mentionat Rodica Ţenea, directoarea Directiei de Asistenta si Protectie Sociala (DAPS) Dolj.
Produs de asistenta rutiera ßi posesorii de automobile au de unde sa aleaga in privinta asigurarilor. Astfel, o companie din domeniu ofera un produs de asistenta rutiera soferilor carora li se avariaza masina in trafic.
Asigurarile de protectie juridica se incadreaza, in Romania, in clasa nr.
In plus, exista serviciul asistenta de la Dacia, care ofera asistenta rutiera 24 de ore din 24, pentru orice fel de probleme ar aparea in timp ce conduceti automobilul", mai adauga Constantin Olteanu.
Modificarile preiau regulile comunitare in domeniu si stabilesc, totodata, conditiile in care autoritatile romane acorda asistenta, pe baza de reciprocitate, statelor membre UE pentru recuperarea acelorasi tipuri de creante.
Agentii economici din domeniul alimentar vor achita incepand cu 1 octombrie 40 de euro pe luna pentru asistenta sanitar-veterinara, potrivit lui Sorin Minea, presedintele Romalimenta, citat de NewsIn.
Cat despre romanii care se duc sa munceasca in strainatate, acestia pot beneficia de asistenta medicala daca lucreaza legal.
Agentia de evaluare financiara Japan Credit Rating (JCR) va oferi asistenta Bursei de Valori Bucuresti (BVB) pentru infiintarea unei agentii de rating in Romania, a declarat ieri presedintele JCR, Makoto Utsumi. ... Vom oferi asistenta.
google-analytics.com